Участък от около 30-40 метра от оградата с Турция е

...
Участък от около 30-40 метра от оградата с Турция е
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Участък от около 30-40 метра от оградата с Турция е отнесен

Участък от към 30-40 метра от оградата с Турция е отвеян, работи се по възобновяване ѝ. Това сподели водачът на НФСБ и народен представител от „ Обединени патриоти “ Валери Симеонов по отношение на оповестените фотоси във „ Facebook “ от депутата от Българска социалистическа партия Николай Цонков, показващи паднала оградата на границата с Турция, заяви Агенция „ Фокус “.

 © www.facebook.com/NikolayConkov
Симеонов акцентира, че на такива места се слагат 24-часови постове до премахване на казуса и прикани Българска социалистическа партия да сезират прокуратурата.

Той разясни, че секторът се споделя „ Дълбок дол “ и се намира южно от Сливарово.

„ Самото название би трябвало да ви приказва, че става въпрос за бездънен дол. Датата е 28 ноември, сряда. На 28-ми падна дъждът, на 29-ти става поражаването на тези 30-40 метра от оградата “, съобщи Симеонов. „ Това скупчване и стечение на големи количества вода е провокирало повличане на трошляк, дървета, третиране на пътища и третиране на тази част от оградата. Оградата не е направена към „ Александър Невски “ на жълтите павета, а на извънредно насечен терен и към този момент се работи по възобновяване “, разясни той и добави, че не може да се подсигурява, че в бъдеще няма да има такива събития.

Симеонов напомни, че преди години при наводнения е имало жертви и отнесени къщи.

„ На някой доста му се желае това да бъде доказателство за неприятно осъществяване, само че желая да ви уверя, че оградата е изпълнена по плана “, изясни още националният представител от ПГ на „ Обединени патриоти “. Симеонов съобщи, че още от предходната година е проведена прехрана на оградата.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР