UBS беше засегнат с $400 млн. разходи за недвижими имоти,

...
UBS беше засегнат с $400 млн. разходи за недвижими имоти,
Коментари Харесай

UBS удари с $400 млн. разходи за имоти, свързани с Credit Suisse

UBS беше обиден с $400 млн. разноски за недвижими парцели, свързани с поглъщането на Credit Suisse, в това число повреждане на контракти за наем на офиси, заемани от неговия фиктивен съперник.

UBS стартира да реалокира хиляди чиновници на Credit Suisse в личните си здания и да отстранява логата на падналата банка от централния си офис в Обединеното кралство в Canary Wharf и централния офис в Ню Йорк на Madison Avenue.

Швейцарският заемодател е поела разход от 200 милиона $ по лизинга на Credit Suisse за 2022 година и различен за 2023 година, съгласно декларация до Комисията по скъпи бумаги и тържища на Съединени американски щати, оповестена в петък. Човек, осведомен с разноските, сподели, че те освен са обвързани с предварително преустановяване на договорите, само че и с възобновяване на офиси.

Поглъщането на Credit Suisse от UBS — което беше контрактувано през март, само че завърши през юни — е най-значимото банково обединение след международната финансова рецесия. Досега 13 000 работни места към този момент са били съкратени от комбинира...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР