убрат Пулев излиза тази вечер в решаващ мач срещу британеца

...
убрат Пулев излиза тази вечер в решаващ мач срещу британеца
Коментари Харесай

Кубрат Пулев излиза тази вечер в решаващ двубой за световната титла

убрат Пулев излиза довечера в решителен мач против британеца Антъни Джошуа за международната купа по бокс в тежка категория. Двубоят е в зала " Уембли Арена " в Лондон и ще стартира към среднощ.

Това е втори късмет за Пулев да стане първия българин международен първенец в тежка категория на професионалния бокс.

Той трябваше да чака шест години, с цел да стигне до втората си опция да стане номер 1 при най-тежките, откакто в края на 2014 година бе нокаутиран от тогавашния първенец Владимир Кличко в Хамбург, напомня БНР. Това е и единствената загуба в професионалната кариера на българина.

От тогава насам 39-годишният Пулев записа осем следващи победи.

Пулев и Джошуа трябваше да се изправят един против различен за международната купа още през 2017 година, само че тогава битката не се състоя поради травма на Кобрата. До момента Джошуа, който е притежател на поясите на Световната боксова организация, Световната боксова асоциация и Международната боксова федерация, има 23 победи (21 с нокаут) и единствено една загуба – от Анди Руис през юни 2019 година. Кубрат има 28 победи (14 с нокаут) и също единствено едно проваляне.

Срещата може да бъде проследена по DAZN в интернет, заяви на страницата на Кобрата брат му, Тервел Пулев. За задачата обаче би трябвало да се направи предварително регистрация. Абонаментът е на стойност 3 лева и се заплаща с банкова карта.

Началото на мача е след 23:30 ч българско време, прецизира Тервел Пулев.

Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР