Убийци, бял ден да не видите.Така бяха посрещнати близнаците от

...
Убийци, бял ден да не видите.Така бяха посрещнати близнаците от
Коментари Харесай

МИТКО ОТ ЦАЛАПИЦА: С викове Убийци и Бял ден да не видите посрещнаха близнаците в съда

" Убийци, бял ден да не видите ".

Така бяха посрещнати близнаците от Цалапица в съда в Пловдив.

Борислав и Валентин Динкови са упрекнати, че са помогнали на посочения за палач на Димитър Малинов Рангел Бизюрев да укрие тялото и да напусне мястото на престъплението.

Припомняме ви, Митко е беше пребит до гибел и оставен на сметището до селото на 20 юли м. година Предполагаемата причина е спор за момиче.

Двамата Динкови признават, че са съдействали на Рангел във съдбовната нощ, и още на първото съвещание по делото желаеха кратко правосъдно разследване. До гледането на делото всъщност обаче не се стигна, тъй като в това време Бизюрев беше хванат в Дания и се чака неговата екстрадиция. Процесът беше отлаган два пъти, с цел да се изчака връщането му у нас. Неговите показания за ролята на Валентин и Борислав Динкови биха били основни.

За разпита на Рангел упорстват и хората от Цалапица, съгласно които близнаците са съучастници в убийството. Днес сутринта те стачкуваха пред прокуратурата в Пловдив с думите: " Искаме Рангел! " и " Мафия! "

На предходното съвещание обаче арбитър Боян Кюртов съобщи, че на 26 февруари делото потегля, без значение от това, дали Рангел Бизюрев ще бъде доведен за разпит, или не.

Адвокатката на близнаците Светлана Званчева настоя за отказ на съдията поради преднамереност.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР