Убийството в София е извършено с огнестрелно оръжие. Извършителите са

...
Убийството в София е извършено с огнестрелно оръжие. Извършителите са
Коментари Харесай

МВР разкри вероятната причина за убийството в София

Убийството в София е осъществено с огнестрелно оръжие. Извършителите са две лица, облечени в тъмни облекла. Работим по тяхното търсене, съобщи на брифинг основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев.

Той акцентира, че следствието се намира в начален стадий и през днешния ден е осъществен спомагателен оглед на местопроизшествието.

„ Жертвата и неговия сателит, който е оживял и е незасегнат са непознати жители със сирийски генезис. Те са кандидатствали за филантропичен статут в страната. Анализирайки обстоятелствата досега формираме вътрешно разбиране, че става въпрос за неуредени връзки сред лица, които са намесени в каналджийство – трафик на хора, противозаконни мигранти от Турция до вътрешността на Европа “, сподели Коцев.

Мохамед Шейх Алхезабор е сириецът, погубен в столичния квартал " Красна поляна " нощес, разбра GlasNews от свои източници. Той е живеел с 18-годишен собствен съотечественик на квартира.

Двамата са се прибирали по улицата, когато двама маскирани са разкрили пукотевица по Мохамед. Стреляли са единствено по него, изпразнили са цялостен пълнител в главата му. По време на изтезанието маскираните са викали  " дам ", което на арабски значи " кръв ".

Сириецът е умрял намясто. 

В квартирата му са открити пари, счетоводни документи за превоз за изнасяне.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР