Убийството се е случило на 17-и май в кв. "Орландовци"

...
Убийството се е случило на 17-и май в кв. "Орландовци"
Коментари Харесай

СДВР с кошмарни детайли 18+ за убийството на жената в "Орландовци"

Убийството се е случило на 17-и май в кв. "Орландовци " към улица Малашевска. Тогава, в дребните часове е получен сигнал, че на улица в този квартал пред къща има лице от женски пол в безпомощно положение, с забележими следи от принуждение. Жената е била вързана със свинска опашка. Имало е следи от кръв към нея. Това обявиха на ексклузивен брифинг административният началник на Софийска градска прокуратура Емилия Русинова и шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Георги Хаджиев по отношение на бруталното ликвидиране на циганка в столичния кв. "Орландовци ".

БЛИЦ напомня, че през вчерашния ден стана ясно кой тъкмо стои зад зверството с открития вързан мъртвец на дамата в София .

"Самоличността й е открита. Тя е имала бездомнически метод на живот, престъпно проявена и наркозависима. Със свои близки неведнъж е правила обири, някои от които от складово помещение на намиращ се наоколо месокомбинат ", съобщи Русинова.

"В резултат на осъществените следствени дейности в този склад са открити бухалки и петна от кръв в халето. Назначени са ДНК експертизи. Тримата обвинени към този момент са открити. По свинската опашка и бухалките е имало кръв с изключение на от умрялата, само че и от причинителите. Иззети са записи от камери, на които се виждат лицата, по какъв начин са въвели вързана пострадалата в помещението. Убитата жена е стояла в халето 2 часа ", сподели Русинова.


"Едно от лицата е било осъждано за трафик на опиати отвън България. Бил е предварително освободен. Тези три лица не са публични чиновници на охранителната компания, която е пазила тези складови пространства, само че по информация тези три лица са били на работа във въпросната вечер ", добави тя.

"На умрялата са нанесени голям брой удари по тялото - има счупвания на главата, на ръцете. В резултат на това се е получил кръвоизлив и събиране на кръв в горната част на тялото. Именно това е повода за гибелта ", приключи Русинова.

"Лицата са се предали сами в Столична дирекция на вътрешните работи ", добави шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Георги Хаджиев.

"Преди към два месеца на умрялата отново й е нанесен подобен побой в региона. Тогава тя е била остригана. Смятам, че никой няма право по този начин да се отнася с друго човешко създание ", съобщи той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР