Убийството на възрастната жена от с. Щръклево е извършено в

...
Убийството на възрастната жена от с. Щръклево е извършено в
Коментари Харесай

Зловещи подробности за блудството и убийството на бабата в Щръклево

Убийството на старата жена от с. Щръклево е осъществено в първия ден от Новата година. Мотивът на закононарушението е полов, като гибелта е настъпила сред 13:30 и 17:00 часа, стана ясно по време на прокуратурата в Русе.

Извършителят – 18-годишният Светлин следил жертвата си от прозореца на своя дом, който бил в съседство с къщата на старицата. Двата парцела били разграничени от мрежа. Младежът и старата жена били съседи от малко време, той й помагал с извършването на покупки и по този начин спечелил доверието й. Той избрал миг, в който бабата е сама, а неговите близки не си били у дома. Жената пуснала непринудено Светлин в дома си и той направил блудствени дейности с нея, след което притиснал устата й с ръка и я задушил.



При първичния оглед проверяващите не са разкрили следи от щурм или изчезнали пари и полезности, само че аутопсията е посочила, че старицата е била изнасилена. Това лимитирало кръга от обвинени и проверяващите почнали разпити на нейните познати и съседи.

Светлин в началото отричал да има нещо общо със случая, само че откакто се оказало, че всички разпитвани имат оправдание, били извикани психолози от Плевен. Пред тях той се признал за отговорен, като показал, че претекстът му би полов. Направен е следствен опит, по време на който Светлин посочил метода на осъществяване на закононарушението.

Светлин схваща смисъла и смисъла на дейностите си, и съжалява за осъщественото действие. От прокуратурата ще изискат назначение на психиатрична експертиза. Извършителят го грози затвор от 10 до 20 години, като ще бъде преценено дали му бъде повдигнато по-тежко наказване.

Областната дирекция на полицията в Русе ще усили полицейското наличие в дребните обитаеми места, с цел да се избегнат сходни случаи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР