Убийството на Васил Илиев е едно от много престъпления, оставащи

...
Убийството на Васил Илиев е едно от много престъпления, оставащи
Коментари Харесай

Разследването Спря През 2015, Но Истината За Разстрела На Васко Илиев Изплува Сега, Снимки! Шок, Слави Трифонов Е

Убийството на Васил Илиев е едно от доста закононарушения, оставащи в рубрика „ Неразкрити “. 22 години след закононарушението не се знае нищо нито за физическия палач на Императора, нито за неговия гарант. Но стана ясно, че убийството на висаджията е било планувано в последния миг. Изпуснат самолетен полет е повода за гибелта на Васил Илиев.

Във съдбовния ден той е трябвало да пътува дружно с брат си за Молдова. Всичките им приятели били там за мач с националите. Братя Илиеви се отказали в последния миг от пътуването поради тежка вечер.

Във съдбовния ден Васил Илиев напуснал панелката си в столичния квартал „ Дружба “. До вратата го изпратила обичаната му, която по това време била болна от грип. Висаджията я целунал и я попитал дали желае да й донесе сок. И двамата не предполагали, че това е последният им момент дружно.

Малко по-късно Императора се срещнал с Александър Малинов (шеф на младежката организация на БСП). Срещата се състояла в парк-хотел „ Москва “. Висаджията се разделил с Малинов във очевидно неприятно въодушевление.

След това отпрашил към ресторант „ Мираж “, където го очаквал Слави Трифонов. Братът на Жоро Илиев възнамерявал срещата си с шоумена безусловно в последния миг. След като решил да не пътува до Молдова, Императора се свързал с Дългия.

Само ден по-рано висаджията купил Мерцедес от Фатик. Но все пак, не изглеждал изключително благополучен. На път към „ Мираж “ мафиотът понижил скоростта на автомобила си поради дупки на пътя.



Този миг се оказал съдбовен за него. От зарязан градеж в региона проехтяват два изстрела. Но единствено един патрон се оказва задоволителен, с цел да отнеме живота на висаджията. Единият от убийците го улучва непосредствено в слепоочието. Интересното в тази ситуация е, че враговете на висаджията научават първи за гибелта му.

Маджо, който в същото време е в компанията на Големия Маргин, Пашата и Руснака афишира в паметното заведение „ Аякс “, че Васил Илиев е погубен и войната към този момент е почнала, написа „ България през днешния ден “.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР