Убийството на сръбския политик в Косово е началото на нова

...
Убийството на сръбския политик в Косово е началото на нова
Коментари Харесай

Западът атакува Сърбия, защото тя е малката Русия

Убийството на сръбския политик в Косово е началото на нова офанзива от страна на Запада против Сърбия. Това съобщи водачът на Сръбската радикална партия Воислав Шешел, представен от ТАСС.

Оливер Иванович беше разстрелян в Косово през вчерашния ден. Той се считаше за водач на сърбите в северните елементи на страната.

„ Мисля, че фигурата на Иванович беше определена особено, с цел да бъде принесена в жертва. Имам опасения, че поради тази агитация ще стартира нов напън над Сърбия и Република Сръбска “, съобщи Шешел.

Той напомни и делата против Иванович. Политикът беше съден за военни закононарушения, като даже получи 9-годишна присъда. Тя беше анулирана, откакто съда придвижи делото на последваща инстанция.

„ Никой не може да изясни аргументирано каква е била задачата на следствието против него. Запалиха му автомобила, а в този момент го убиха. Вече се появиха подозрения, че той може би е бил погубен от сърбите. Западът евентуално ще стартира агитация в тази посока. Това е офанзива против Сърбия, поради нашите контакти с Русия. Ние сме дребната Русия на Балканите и това е нашата орис “, съобщи Шешел.

По последни информации убийството ще бъде разследвано от представителите на Сърбия и на Косово.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР