Убийството на психолога Иван Владимиров - Нав показва, че един

...
Убийството на психолога Иван Владимиров - Нав показва, че един
Коментари Харесай

Криминален психолог за убийството на Иван Владимиров: Един куп хора не са си свършили работата

Убийството на психолога Иван Владимиров - Нав демонстрира, че един куп хора не са си свършили задоволително отговорно работата. Това съобщи престъпният психолог Тодор Тодоров по Българска национална телевизия. Според нето казусът не е в законодателството, а в хората.

" Стигна се дотук, тъй като всякога става едно и също - случва се нещо извънредно, установяваме го, вайкаме се, ахкаме, питаме за профила на индивида, който го е направил и продължаваме по остаряло му.

Тук на въпроси по отношение на това закононарушение би трябвало да дават отговор не хора като нас - би трябвало да дават отговор Министерство на вътрешните работи и прокуратура, тъй като, в случай че има толкоз тъжби, какво се е случило, с цел да не се стигне дотук?

Не какво има на хартия, че е свършено, тъй като това на хартията може да се допише и със задна дата, а районният контрольор какъв брой пъти се е срещнал с този нападателен човек, който има оръжие? Какво като е някогашен служител на реда - той би трябвало да има някаква причина да има това оръжие ", акцентира Тодоров.

Адвокат Станислав Станев подчертава върху потребността от неотвратимост на закона.

" Не размера на наказването, а неговата неотвратимост води до предварителна защита. Ако един водач знае, че нарушавайки пътните правила, 100% ще му вземат 10 лв., това ще има доста по-голям резултат, в сравнение с, в случай че санкцията е 1000 лева, само че всеки знае, че има късмет да я избегне ", уточни той.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР