Убийството на Мартин Божанов, известен като Нотариуса“, е логично предвид

...
Убийството на Мартин Божанов, известен като Нотариуса“, е логично предвид
Коментари Харесай

Килърът на Мартин Нотариуса направил голям глупост, посочи експерт

Убийството на Мартин Божанов, прочут като „ Нотариуса “, е разумно поради метода на живот на жертвата, не е показно - осъществено е в 7:30 ч. вечерта в затворен комплекс. Явно някой е сметнал, че това е подобаващото време. Няма нещо, което внезапно да го отличава с способ и резултат. Това разяснява някогашният зам.-ректор на Академията на Министерство на вътрешните работи доцент Милен Иванов в студиото на " България заран ", съобщи Днес.бг.

Той акцентира, че описът с евентуалните убийци на „ Нотариуса “ е дълъг поради какъв брой доста хора е измамил.

" Има доста аргументи по един и ли различен метод доста хора да са потърпевши от дейности на жертвата, от имотни измами хора са останали без жилище, без приходи, доста дълъг е описът... Нивото на увереност на хора, които са потърпевши съществено, е доста високо. Моето мнение е, че не е професионален убиец, той щеше да избере по-подходящо място ", акцентира гостът.

Пред Bulgaria ON AIR доцент Иванов уточни, че с цел да заплашва магистрати, на Божанов някой му подсигурява цялост.

" Те са работели дружно с Пепи Еврото, дружно са консумирали въздействието в тази среда. Забравихме различен прочут лобист в магистратурата - Красьо Черния, дали има и други е риторичен въпрос ", сподели още някогашният зам.-ректор на Академията на Министерство на вътрешните работи.

Доц. Иванов разяснява и работата на брачната половинка на убития в ГДБОП. Според него е необичайно човек, който не е от системата на Министерство на вътрешните работи, да стартира работа там: " Когато се наема на работа, минава изследване, с цел да има достъп до класифицирана информация. Основанието за лишаване очевидно са връзките ѝ с хора с престъпно минало или настояще, въпросът е за какво ѝ е даден. "

Доц. Иванов акцентира, че през последните месеци има радикализация на връзките в обществото, като изходи от зачестилите убийства.

" Последните няколко месеца даже на битово равнище се случват убийства с особена свирепост. Показва, че на улицата тлее нещо, което намира своя израз в такива жестокости ", сподели той.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР