Убийството на Мартин Божанов – Нотариуса, който на 31 януари

...
Убийството на Мартин Божанов – Нотариуса, който на 31 януари
Коментари Харесай

Нови разкрития: Мартин Нотариуса убит пред жената на Пепи Еврото

Убийството на Мартин Божанов – Нотариуса, който на 31 януари беше премахнат с патрон в главата от наемен убиец, се е случило пред Любена Павлова, някогашна брачна половинка на безследно изчезналия и разгласен за интернационално търсене от родното правораздаване Петьо Петров – Еврото. Това описа криминалист, зает в следствието на поръчковата екзекуция.
Любена Павлова, нашумяла като Снежанка от закриляната от прокурори, съдии и служители на реда тайфа за рекет „ Осемте джуджета “, живее безусловно на метри от къщата на Мартин Нотариуса в затворения жилищен комплекс „ Глория Палас “ в Горна баня. Нещо повече – жилището, което населява някогашната брачна половинка на Пепи Еврото, се води благосъстоятелност на убития Божанов.
Близки до следствието разкриват, че Любена Павлова е трябвало да гостува с новороденото си бебе в дома на Мартин Нотариуса и заради тази причина 51-годишния аферист е излязъл от къщата си, с цел да вземе храна от ресторант наоколо. Божанов  е премахнат от дебнещ го наемен палач, до момента в който беседва по мобилния телефон пред автомобила си. Босовете на " Осемте джуджета " и някогашни съпрузи Петьо Петров - Еврото и Любена Павлова. Твърди се, че Любена е убедила убития Мартин Нотариуса да стане предпазен очевидец против Петров.
Според източник, Любена Павлова е забранила на изпадналата в потрес брачна половинка на Мартин Божанов – Нотариуса и на охранителите от „ Глория палас “ да се обаждат на незабавния тел. 112, а първо позвънила на свои доверени хора в Министерство на вътрешните работи и в прокуратурата. Директорът на Столична дирекция на вътрешните работи Любомир Николов през вчерашния ден многозначително разяснява на брифинг пред медиите, че сигналът за убийството на Мартин Нотариуса е бил подаден цели 50 минути, откакто Божанов е бил убит.
Огромното забавяне при подаването на сигнала на процедура е дало опция на килъра да се измъкне от поставените чак към 21 ч. вечерта на 31 януари полицейски постове на главните пътни артерии в София.
Мартин Божанов – Нотариуса е бил част от бандата за рекет „ Осемте джуджета “, а след жестокия скандал и последвал бракоразвод сред Пепи Еврото и жена му Любена, е минал на нейна страна. Според към момента непотвърдена публично информация, убития Мартин Нотариуса е бил предпазен очевидец против Петьо Петров – Еврото и пради тази причина е бил подложен под полицейска защита. Неотдавна обаче от Бюрото за отбрана на очевидци свалили защитата на Божанов, защото липсвали данни, че живота му е заплашен. Мартин Божанов - Нотариуса настанил в собствен парцел в затворения комплекс " Глория Палас " Любена Павлова от " Осемте джуджета " и се явявал в правосъдна зала по нейни каузи.
Че Мартин Божанов – Нотариуса е бил от най-близкия кръг доверени лица на Любена Павлова повърди и предприемача Илия Златанов, най-известната жертва на „ Осемте джуджета “. В изявление пред Сашо Диков притежателят на асансьорните фабрики „ Изамет “ описа, че Мартин Божанов се е явявал в правосъдна зала като част от антуража на някогашната брачна половинка на Пепи Еврото по делата, които Златанов води против нея.
„ В България бандитите са като художниците – признават ги за такива едвам когато умрат. Сега занапред започнаха да излизат разкрития за незаконната активност на Мартин Нотариуса “, сподели Илия Златанов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР