Убийството на мъжа, намерен в шахта в София, е извършено

...
Убийството на мъжа, намерен в шахта в София, е извършено
Коментари Харесай

32-годишен барман е убиецът на мъжа, намерен в шахта в София?

" Убийството на мъжа, открит в шахта в София, е осъществено в жилището на улица „ Раковски “. В него са открити елементи от тялото. То е било наето чартърен от обвинения за осъщественото закононарушение ". Това изясни в ефира на „ Тази заран “ основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев.

" Предполагаемият причинител обитава на територията на столицата от известно време. Той е букви В.В., на 32-години, престъпно проявен, до неотдавна е работил като барман, а все още е незает. С жертвата са били в другарски връзки ", уточни още той.



" Жертвата е 41-годишен столичанин, който е разгласен за търсене. Постъпил е сигнал от непосредствен родственик на 8 август. Започнало е бързо търсене и изясняване на всички условия и обстоятелства. Трупните остатъци са точно на този мъж. Основният претекст за убийството са неуредени финансови връзки ", изясни Коцев.

Широк кръг от специалисти изследва навиците на жертвата, откриват близкото му обграждане. Става ясно, че мъжът е погубен още на 8 август следобяд. В Студентски град е открит употребен от него мобилен телефон. В рамките на следствието и събраните доказателство излиза наяве, че основателят на убийството има и съизвършител.

" Трупните остатъци са изхвърлени на разнообразни места в столицата с автомобил, който е благосъстоятелност на непосредствен на причинителя на закононарушението. Самият създател на действието няма личен автомобил и шофьорска брошура. Двамата са арестувани за 72 часа. Установено е цялото придвижване на причинителя на закононарушението. Чували с трупни остатъци са открити и в естествен парк " Витоша " ", изясни Живко Коцев.

" Престъплението извънредно злокобно. В рамките на съдебно-психиатрични експертизи ще се откри дали причинителят схваща смисъла на това, което е направил. Агресията е изключителна. Според психолозите това е лице, което има комплекси, злобно и извънредно нападателно ", уточни още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР