Убийството на издирвания беглец от затвора Владимир Пелов е „малшанс

...
Убийството на издирвания беглец от затвора Владимир Пелов е „малшанс
Коментари Харесай

Обяснението за случая „Пелов”: Малшанс за полицията

Убийството на търсения дезертьор от пандиза Владимир Пелов е „ малшанс за полицията” – по този начин дефинира станалото вътрешният министър Валентин Радев, който се появи на обществено място за първи път след стрелбата в Ботевград.

Междувременно от АБВ желаеха оставката му.

Министърът разгласи, че е упълномощил разбор на грешките, от който ще има ли оставки.

„ Ние сме го следили и сме били на крачка да го заловим, преди да стане това ликвидиране. Така се случва, както доста уместно споделя някогашен сътрудник, малшанс сме имали да не сме ние и се е получило убийството . Според мен добре е, че не е направил по-големи бели, по-късно, което намерихме у този човек, в къщата, където е домувал – взривни субстанции и ръчни гранати”, разяснява министърът.
Министерство на вътрешните работи за малко да хване Владимир Пелов, само че ги изпреварили, твърди Валентин Радев Вътрешният министър дефинира убийството на Пелов като малшанс
Бивши полицейски ръководители обаче показаха съответни недостатъци на сътрудниците си в работата по случая.

„ Целият контингент, който е трябвало да бъде изучен – хора, познати, родственици, другари – трябвало да бъде подложен на непрестанно 24-часово наблюдаване с всички средства”, с мнението на Николай Николов.

Всички средства на полицията в Ботевград обаче са… един работещ автомобил и сред 10 и 20 униформени чиновници.
Румен Петков: Ботевград се възприема като регион свободен за нарушители По думите му обстановката там е еманация на лъжата
„ Очевидно е че при тази неспособност на министъра да взема решение проблемите Ботевград се възприема от нарушителите като зона, свободна от полиция”, беше коментарът на Румен Петков.

От АБВ желаеха оставката на Валентин Радев и тъй като е отказал да вземе предложените му преди време ограничения от неговия заместител Стефан Балабанов за решение на проблемите в ботевградското РПУ.

Вижте и видеото:



Убийството на Владимир Пелов Пътят на бегълците: Как са се измъкнали от бараката в планината Министерство на вътрешните работи за малко да хване Владимир Пелов, само че ги изпреварили, твърди Валентин Радев Бивш полицейски началник за случая „ Пелов ”: Пропуск е, че не са следили всички към беглеца Бегълците от пандиза са се крили седмици в апартамент в Ботевград (ОБЗОР) Владимир Пелов – прозорлив, манипулативен, образован, безсърдечен Пътят на бегълците от пандиза: Дим издава първото им укритие Куршуми изпревариха полицията за Владимир Пелов (ОБЗОР) Избягалият пандизчия Владимир Пелов беше убит в Ботевград (ОБЗОР КЪМ 12 Ч.) От година и половина Пелов и Панчев били в обтегнати връзки Убийството на Владимир Пелов – поради неуредени финансови взаимоотношения Беглецът Владимир Пелов е погубен в Ботевград
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР