Убийството на грузинец в парк в централната част на Берлин

...
Убийството на грузинец в парк в централната част на Берлин
Коментари Харесай

Германия към Русия: Ще защитим народа си

Убийството на грузинец в парк в централната част на Берлин е съществено задължение в връзките сред Русия и Германия. Това разгласи немският външен министър Хайко Маас, който се срещна с съветския си сътрудник Сергей Лавров в Москва, осведоми " Ройтерс ".

Германската прокуратура упреква съветските служби за убийството.
 Маас дефинира германо-руските връзки за прекомерно значими, с цел да останат неразбираеми
Маас дефинира германо-руските връзки за прекомерно значими, с цел да останат неразбираеми

Иска да се приказва намерено за различията

На конференция в съветската столица Маас означи, че Германия ще направи всичко допустимо да отбрани народа си , в това число и онлайн.

" Убийството в " Тиргартен ", което прокуратурата има вяра, че е осъществено от съветски държавен орган, съществено тежи на нашите връзки, тъй че аз заявих ясно, че ние ще защитим сигурността на нашия народ, онлайн и офлайн ", закани се немският министър.

По думите му другите немски управляващи са отправили общо 17 молби към Русия да даде информация по отношение на убийството, само че Москва не е помогнала.

Според Маас ще има последствия, в случай че съдът удостовери заключенията на прокуратурата, че убийството е осъществено по разпореждане на съветски държавен орган.

40-годишният Зелимхан Хангошвили, който преди този момент се е сражавал дружно с антируските сепаратисти в съветската република Чечня, е бил прострелян два пъти в главата в берлинския парк през август 2019 година, до момента в който се е отправял към джамия.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР