Убийството на Алексей Петров може да е свързано с връзки

...
Убийството на Алексей Петров може да е свързано с връзки
Коментари Харесай

Иван Савов, криминалист: Има връзка между Къро, брат Галев и Алексей Петров

Убийството на Алексей Петров може да е обвързвано с връзки от предишното , сподели в ефира на Euronews Bulgaria  криминалистът Иван Савов. Той позволява и връзка с убийството на  Красимир Каменов-Къро в ЮАР и гибелта на Ангел Христов . По думите на Савов, причинителите на сходни убийства са известни.

Напълно е допустимо да се касае за почистване на сметки от предишното, тъй като Алексей Петров в последните години много е почистил имиджа си – занимаваше се с научна активност, преподавателска и така нататък Беше много настрана от прожекторите. Аз съм по-склонен да считам, че се касае за нещо обратно във времето, което е станало причина за актуалното ликвидиране. Но не изключвам и политическа жила - което, естествено, е в кръга на спекулациите сега, заради събитието, че към момента нищо не е ясно на 100% и няма по какъв начин да бъдем безапелационни.

Няма по какъв начин да не се означи връзката сред Къро, „ брат Галев “ и това ликвидиране. Да не приказваме, че обратно във времето тези персони са се познавали и са работили дружно.

Политически, Алексей Петров беше един от хората, които подкрепяха основаването на актуалното държавно управление. Но ми се коства, че това не е толкоз съществено като претекст. По-скоро претекстът би трябвало да се търси в бизнеса и в неговите връзки в „ подземния свят “.

Не е невероятно да има и други убийства, само че не мога да предвидя. В тези среди има доста персони, за които ние нищо не знаем.

Българските служби от много време не поддържат по сред си систематичен контакт, който би трябвало да поддържат. Дори и някоя от службите да е имала някаква информация, тя не е била споделена по съответния ред.

 

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР