Убийството на Алексей Петров е много възможно да се окаже

...
Убийството на Алексей Петров е много възможно да се окаже
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Убийството на Алексей Петров може да се окаже политическо

Убийството на Алексей Петров е " доста допустимо да се окаже политическо. И прокуратурата, и Министерство на вътрешните работи би трябвало незабавно да стартират да разпитват всички участници в диалозите с Алексей Петров за съставянето на настоящето държавно управление. А другояче казано, това държавно управление е огромен срам…ама доста огромен ". Това написа в страницата си във Фейсбук водачът на „ ИТН “ Слави Трифонов. 

" На 16 август, денят, в който беше погубен Алексей Петров зададох няколко въпроса, три от които бяха следните: Бил ли е медиатор Алексей Петров сред ГЕРБ и Политическа партия в диалозите за сформиране на постоянно държавно управление? Имал ли е среща Кирил Петков с Алексей Петров и в случай че да - по кое време, къде и за какво? И, имал ли е общ бизнес бащата на Кирил Петков с Алексей Петров? Днес Бойко Борисов в коридорите на Парламента отговори на част от тези въпроси, като съобщи: " Алексей беше непосредствен с бащата на Кирил Петков, с тях. И той като всички нас търсеше вид да се направи нещо устойчиво след петте следващи избори и най-малко за значимата законодателна рамка. Аз постоянно споделям истината. Срещи сме провеждали с него, той с тях ", написа Трифонов в профила си в обществената мрежа. 

Според Трифонов " обществената загадка е станала публично ясна ". Той пита като какъв Алексей Петров е взел участие в съставянето на това държавно управление и не би трябвало ли в този момент публицистите " да разцепят от въпроси Кирил Петков, татко му, Бойко Борисов, Николай Денков и цялата им ръководеща некоалиция ".
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР