Убийството на Алексей Петров е много възможно да се окаже

...
Убийството на Алексей Петров е много възможно да се окаже
Коментари Харесай

Трифонов: Убийството на Алексей Петров е много възможно да се окаже политическо

Убийството на Алексей Петров е доста допустимо да се окаже политическо и прокуратурата и Министерство на вътрешните работи би трябвало незабавно да стартират да разпитват всички участници в диалозите снего за съставянето на настоящето държавно управление. Това написа във Facebook водачът на " ИТН " Слави Трифонов.

" На 16 август, денят, в който беше погубен Алексей Петров, зададох няколко въпроса, три от които бяха следните: Бил ли е медиатор Алексей Петров сред ГЕРБ и Политическа партия в диалозите за сформиране на постоянно държавно управление? Имал ли е среща Кирил Петков с Алексей Петров и в случай че да - по кое време, къде и за какво? И, имал ли е общ бизнес бащата на Кирил Петков с Алексей Петров? ", продължава Трифонов.

" Днес Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание отговори на част от тези въпроси, като съобщи изтъквам: “Алексей беше непосредствен с бащата на Кирил Петков, с тях. И той като всички нас търсеше вид да се направи нещо устойчиво след петте следващи избори и най-малко за значимата законодателна рамка. Аз постоянно споделям истината. Срещи сме провеждали с него, той с тях. ”, написа още той.

" Значи стана тя, каквато стана. Публичната загадка стана публично ясна. Алексей Петров е взел участие в съставянето на това държавно управление. Ама като какъв? А за какво аз задавам въпроси? Българските публицисти журналисти ли са? Или мисирки? Не би трябвало ли в този момент те да разцепят от въпроси Кирил Петков, татко му, Бойко Борисов, Николай Денков и цялата им ръководеща некоалиция? Какъв е Алексей Петров? Кога са се срещали? Къде? Как? Като какъв бащата на Кирил Петков води диалози с Алексей Петров за сформиране на държавно управление на България? ", написа Слави Трифонов.

" Министър-председателят сподели от трибуната на Народното събрание, че не знае за такива диалози. Ако не знае, той какъв е? Фигурант ли е? Някой бръсне ли го за слива или просто му споделят какво да прави и кого да назначава? Сега би трябвало да има аналитични излъчвания и публицисти, социолози, политолози, да проучват тази извънредно скандална вест. Дали ще стане по този начин? Не имам вяра. Сред българската публицистика има двоен стандарт. Изпитал съм го персонално на гърба си. Журналистите, политолозите и социолозите най-вероятно ще си траят. Защо? Не знам. Няма кой да ги пита. Те май би трябвало да се питат сами ", приключва Трифонов.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР