Убийството на 64-годишен мъж в пловдивското село Скутаре е разкрито.

...
Убийството на 64-годишен мъж в пловдивското село Скутаре е разкрито.
Коментари Харесай

Полицията разкри убийството на 64-годишен мъж край Пловдив

Убийството на 64-годишен мъж в пловдивското село Скутаре е разкрито. Това оповестиха от Окръжна прокуратура – Пловдив и ОД на Министерство на вътрешните работи – Пловдив, които ще дадат взаимен брифинг по отношение на тежкото престъпно закононарушение.
Прочетете още
Припомняме, че мъжът, чийто мъртвец е открит в сряда сутринта край село Скутаре, е бил овчар и работел при един от животновъдите в селото. 64-годишният Живко дошъл преди време от Северна България, с цел да търси прехранване. Наел го локален фермер, прочут в селото с прякора Кольо Убрето. Той има огромни стада овце и кози, за  коит осе грижели двама овчари. 

На брифинга се чака още да бъдат изнесени данни за два случая с конфискувани огромни количества наркотични субстанции. В него ще вземат участие Галина Андреева – Минчева, зам.-окръжен прокурор на гр. Пловдив, ст.комисар Георги Чергов, шеф на ОД на Министерство на вътрешните работи –Пловдив и комисар Георги Ташев, шеф на отдел „ Криминална полиция “ в ОД на Министерство на вътрешните работи – Пловдив.  

Снимка: Архив!
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР