Убийството на 47-годишна Алена Щерк е извършено най-вероятно след пиянски

...
Убийството на 47-годишна Алена Щерк е извършено най-вероятно след пиянски
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Убийството на Алена Щерк извършено в пияно състояние?

Убийството на 47-годишна Алена Щерк е осъществено най-вероятно след разгулен скандал, е главната версия на ченгетата сега. Според тях не става дума за планувано закононарушение с избрана цел, а за кратковременен ентусиазъм поради мощно запиване.

След зверството причинителят е осъзнал какво е направил и се е опитал да се отърве от тялото, пренасяйки го доста бързо посредством кола.

Алена била огромна купонджийка и също по този начин не пропущала да употребява алкохол. В момента се чакат резултатите от експертиза на тялото и ченгетата крият всевъзможни детайлности за жестокото претъпление.

По обяд в неделя пристигнало уведомление от карабинерите в Италия до Министерство на вътрешните работи, че търсеният някогашен другар на Алена -Виктор Спига е задържан в град Бари, в южната част на Италия. Той бил извънредно уплашен, че е заловен на тясно, и почнал да лъже по кое време и по какъв начин е дошъл в родната си страна. Твърдял, че дохвърчал със аероплан, което изрично не било правилно, защото името и данните му за идентичност липсват в масива на Гранична полиция, потвърдиха оттова пред медията ни. Разследващите считат, че чужденецът е духнал с автомобил през границата, откакто скрил натрупа на Алена. Сега България чака решението на италианския съд за екстрадацията на убиеца.

Щрек, която е IT експерт, се търси от петък, откакто е натиснат бутон от вкъщи ѝ в Бояна. Екипът на СОТ не открива щурм. Вечерта околните ѝ подават сигнал, че е изчезнала.

Започва издирването ѝ. В него се включват и нейни другари. Колата ѝ е засечена от камери и полицията, която търси главно към Радомир.

Предполага се, че с нея е било превозено тялото ѝ, защото са открити кървави петна. После автомобилът е върнат в гаража на къщата в Бояна.

Полицията е издирвала изчезналата жена през целия ден на метри от мястото, където беше намерено тялото.
Заподозрян за закононарушението е някогашният ѝ другар – Виктор Спига, с който са живели дружно в Рударци и са имали общ бизнес.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР