Убийството е извършено в жилището под наем, където е бил

...
Убийството е извършено в жилището под наем, където е бил
Коментари Харесай

Полицията е открила на Витоша още останки на жертвата от Раковска, убийството е за пари

Убийството е осъществено в жилището чартърен, където е бил наемател причинителят. Смъртта е настъпила още вторник в късния следобяд.

Според профила на психолозите това е лице, което има комплекси, извънредно нападателен, озлобен и злопаметен, сподели Живко Коцев.

Освен причинителя на закононарушението за 72 часа, е арестуван и съучастникът му, който му оказал помощ, като разнесъл остатъци от тялото в разнообразни места на столицата, в това число на Витоша.

Причината всичко това да извърши помагачът, е била, че килърът няма шофьорска брошура и кола. Телефонът на жертвата пък е бил открит в квартал " Изток ".

Останките от тялото на мъж бяха открити в шахта в центъра на София, след подаден сигнал от живущите в кооперацията. Според проверяващите, убийството е било осъществено в наетия апартамент от арестувания, който не е от София, а е обитавал тук от известно време, разясни Коцев. 

Жертвата беше оповестена за търсене от негов непосредствен на 8 август следобяд.

Задържани бяха двама мъже - единият по съмнение, че е направил закононарушението, а другият за укривателство. Разследването на убийството е поето от Софийската градска прокуратура. 

Очаква се през днешния ден и от прокуратурата да дадат публично детайлности по жестокото закононарушение.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР