Убийството е извършено на 12 януари 2017 г. в дома

...
Убийството е извършено на 12 януари 2017 г. в дома
Коментари Харесай

Последна Информация! Умопомрачително Убийство Хвърли България В Ужас! От Прокуратурата Току-Що Съобщиха За

Убийството е осъществено на 12 януари 2017 година в дома на 42-годишния мъж в Попово, който живеел дружно с майка си. Убитият А.А. имал връзка с майката на Никола и постоянно гостувал в дома им. Вечерта тримата изпили доста количество алкохол, когато сред Никола и жертвата почнал спор, прераснал във физическа кавга.

42-годишният мъж нанесъл побой над госта си. След това го повалил на леглото и почнал да го души.

Възрастният мъж умрял и Никола решил да заличи следите от побоя. Положил тялото на възрастния мъж на леглото, оправил облеклата му по този начин, че да не се виждат следите от душенето. Едва по-късно – към 3 часа след среднощ, майката на подсъдимия се обадила на незабавния телефон, с цел да заяви, че гостът им не се чувствал добре. Пред медиците тя обяснила, че е умрял от естествена гибел, написа Пик.

Извършената аутопсията посочила, че жертвата е със счупена челюст и кръвонасядания и контузии по тялото в резултат на побоя и Никола Хр. бил махленски като създател на тежкото престъпно закононарушение.

Предстои делото да бъде планувано за разглеждане в Търговищкия областен съд. Подсъдимият е с мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ от началото на досъдебното произвеждане. В момента се намира в плевенския затвор.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР