Убийството до Археологическия музей, което бе извършено в ранните часове

...
Убийството до Археологическия музей, което бе извършено в ранните часове
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 14 юли

Убийството до Археологическия музей, което бе осъществено в ранните часове на 4 юли, е напълно по хулигански подбуди и е без претекст. Това сподели пред медии шефът на варненската полиция старши комисар Атанас Михов.

Група от трима души е арестувана за серия обири от таксиметрови коли с разтрошаване на стъклата им. Посегателства са осъществени върху най-малко 10 коли в разнообразни елементи на града в границите на по-малко от месец. Задигнати са дребни суми пари и движимости.

Близо 60 сигнала за мъртви делфини по Северното Черноморие са постъпили в Регионалната ревизия по околната среда и водите през юни месец. Това сподели информация на Moreto.net с бюлетина на институцията.

В над 50% от докладваните случаи инспекторите фактически са намерили безжизнени тела на морски бозайници. Край Варна са открити над 20 мъртви делфина.

Група крадци на катализатори от леки коли е арестувана през миналата нощ във Варна. Извършителите са хванати към 02.00 часа в региона на езиковите гимназии.

За седмица варненската полиция е заловила 13 водачи, качили се зад кормилото след приложимост на алкохол. 7 от тях са били хванати с над 1,2 промила, а трима са отказали тест.

Това демонстрира информация за интервала от 7 юли до 15.00 ч. на 13 юли, направена за Moreto.net от ОД на Министерство на вътрешните работи - Варна. 11 водачи са засечени да карат под влияние на наркотични субстанции, като петима от тях са отказали да бъдат тествани.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР