Убийството бе извършено преди 2 години Осъдиха на доживотен затвор мъж,

...
Убийството бе извършено преди 2 години
Осъдиха на доживотен затвор мъж,
Коментари Харесай

Последна информация! Край Плевен: Мъжът издърпа жена си от купона, след минути тя беше мъртва

Убийството бе осъществено преди 2 години Осъдиха на пожизнен затвор мъж, пребил до гибел приятелката си в Плевенско. 49-годишният е приет за отговорен за това, че на 24 май 2020 година в село Рибен умишлено е умъртвил 41-годишна жена по особено мъчителен метод и с особена свирепост, оповестиха от Прокуратурата. Тя е умряла на 2 юни. От събраните доказателства по делото е открито, че причинителят и жертвата са се познавали повече от 20 години. Неколкократно имали любовни връзки, последната им връзка е от 2019 година

На 23 май 2020 година двамата са били дружно на рожден ден в дома на свои другари, където консумирали алкохол. Мъжът се е държал нападателно. Между двамата възникнал скандал, защото той видял дамата да написа нещо в телефона си. Издърпал я, след което двамата напуснали празненството. Прибрали се в дома на мъжа. На 24 май 2020 година сред тях отново зародил скандал. Той почнал да нанася удари на приятелката си с юмруци и плесници в разнообразни елементи на тялото ѝ. Повалил я на земята и продължил да я рита с крайник в гърдите, корема и главата, нанесъл ѝ и множество удари по тялото. Тя спряла да оказва опозиция, само че все пак той продължил да я удря.
След побоя мъжът оставил безжизненото тяло на леглото, не потърсил здравна помощ и не съобщил до 25 май, когато на място бил изпратен екип на " Спешна помощ ". Въпреки оказаната здравна помощ, дамата е умряла от нанесените ѝ травматични увреждания.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР