Убийство потресе Нова Загора. Загинал е мъжът на районна съдийка,

...
Убийство потресе Нова Загора. Загинал е мъжът на районна съдийка,
Коментари Харесай

Мъжът, убил съпруга на съдийка, наръгал и младо момче? СНИМКИ

Убийство потресе Нова Загора. Загинал е мъжът на районна съдийка, а причинителят е трябвало да бъде настанен в психиатрия поради друго закононарушение.

Убийството  станало в центъра на града тази нощ, 51-годишният мъж бил прободен с нож пред очите на своята брачна половинка и щерка си. Починал е на място, оповестява  Sliveninfo.  Преди към седмица той намушкал чужд, поради което е трябвало да бъде настанен в лечебно заведение.

GlasNews.bgполучи сигнал за плашещия случая от Нова Загора. В него е прикачена обява, в която се разказват детайлности за първия случай. Както и плашещи фрагменти, показващи ранения преди седмица юноша. На една от фотосите Живко Желязков твърди, че е и посоченият за причинител. На фотографията, на която се счита, че се вижда килърът, той театралничи пред " БМВ " с пловдивска регистрация.

 Вижте изказванията на Живко Желязков, оповестени без интервенция:

" Здравейте, на всички будни и небудни българи и новозагорци! На 21/ 10/ 23 година, събота сутринта, синът ми бе наръган четири пъти с по 7 см дълбочина в тялото от това лице на фотосите и неговото наказване бе хулигански подбуди. Пуснат след 24 часа и без възприятие за безотговорност, през днешния ден той погуби към този момент един човешки живот, ще се разбере през днешния ден по-късно!

Полиция, прокуратура, спите ли? Това запитвам единствено? До по кое време? Да знам, през днешния ден се случва на мен, а на следващия ден може и на вашите деца. "

 GlasNews не съумя да се свърже с мъжа, популяризирал детайлностите за посочения за причинител на закононарушенията.

По предварителна информация за убийството в града към този момент има арестуван.

Очаквайте детайлности!

 

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР