Убийство потресе жителите на община Антон. Жертвата е 28-годишен мъж,

...
Убийство потресе жителите на община Антон. Жертвата е 28-годишен мъж,
Коментари Харесай

Двама са задържаните за убийството в с. Антон

Убийство потресе жителите на община Антон. Жертвата е 28-годишен мъж, който е работил като овчар в селото. Задържани са двама души - локален арендатор, който е и евентуалният причинител, и още един човек.

Убийството е осъществено в късните часове в неделя. Пристигналият на място екип на незабавна помощ единствено установи гибелта на мъжа. По тялото му са открити голям брой следи от принуждение. 28-годишният Иван Доганов е умрял на метри от вкъщи в който е живял. Безжизненото му тяло е намерено от група младежи.

" Отскоро живее тук. Той е гражданин на Копривщица. Овчар или овчар, не знам тъкмо каква специалност е изпълнявал. Доколкото знам и брачната половинка му не е от тук. Аз персонално разбрах за тези хора в деня на случая ", изясни кметът на с. Антон Андрей Симов.

Следите водят проверяващите към работодателя на жертвата - локален арендатор. Срещу него е повдигнато обвиняване за съзнателно ликвидиране.

" Извършена е аутопсия на тялото. Данните са че е умрял от вътрешен кръвоизлив и мастна емболия, в резултат на голям брой пострадвания по цялото тяло ", сподели Наталия Николова - областен прокурор на София.

Местните са потресени от случилото се. А през днешния ден се стига и до задържането на още един обвинен в закононарушението.

" В днешния ден, към обяд е открит и арестуван за период от 24 часа по закона за Министерство на вътрешните работи "

ВИДЕО: Мотивите за жестокото закононарушение остават неразбираеми. Очаква се дали прокуратурата ще повдигне обвниение и против втория арестуван.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР