Убийство и самоубийство – това е водещата версия за кървавия

...
Убийство и самоубийство – това е водещата версия за кървавия
Коментари Харесай

Мъжът, открил трупа на Антон Бояджийски: Имаше рана на главата и бе окървавен

Убийство и самоубийство – това е водещата версия за кървавия случай в Пампорово. Николина Попова е работела в банков офис, а Антон Бояджийски е бил музикант.
Пред камерата на бТВ пък Тодор Мелемов, който разкрил натрупа на китариста, сподели, че имал рана на главата, написа Флагман.бг.

Сигналът за простреляните мъж и жена е подаден във вторник малко преди среднощ.
Автомобилът е открит на пътното платно от мъж от Смолян, който пътувал в региона. Той спрял, с цел да предложи помощта си на спрелия автомобил. Така видял, че мъжът и дамата са с огнестрелни рани. Тодор Мелемов незабавно подава сигнал към гръб. 112.
„ Пътувахме от Пампорово към Стойките и видяхме спряла кола. Беше на габарити и с включени чистачки. Помислихме, че е закъсал, защото беше заобиколена от  снегорин и беше върху повече сняг в сравнение с имаше потребност на платното и спряхме да помогнем, да забележим дали няма потребност от помощ индивида. Първо не видяхме човек, след това разбрахме, че има човек и като светнахме видяхме, че има рана на главата и е оцапан с кръв ”, споделя Мелемов.
Музикантът Антон Бояджийски от няколко години живеел с банкерката Николина в Пловдив. Пред входната врата на жилището откриваме счупена китара и шапка-бомбе.  Съседите  настояват, че Антон изпадал постоянно в странни настроения – не поздравявал и елементарно избухвал.
В колата с пловдивска регистрация е открит и противозаконен револвер, който бил в скута на мъжа.
41-годишната Николина е убита с два патрона в гърдите и един в главата, а 48-годишният музикант - с една огнестрелна рана в главата.
„ Предстои балистична експертиза, с цел да кажат сигурно движимостите лица дали това е оръжието, с което са създадени изстрелите. Намерени са гилзи, патрони.  Към сегашния миг можем да кажем, че са непокътнати всички следи ”, разяснява прокурор Недко Симов, представител на Окръжна прокуратура – Смолян.
Банковият офис, в който е работила дамата, остана затворен през вчерашния ден.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР