Убийство и последвало самоубийство е водещата версия по случая с

...
Убийство и последвало самоубийство е водещата версия по случая с
Коментари Харесай

Убийство и самоубийство - водещата версия на полицията по случая в Пампорово

Убийство и последвало самоубийство е водещата версия по случая с откритите два натрупа в кола в Пампорово, оповестиха от Окръжната прокуратура в Смолян. Предположенията са, че мъжът е умъртвил дамата, след което се е самоубил.

Пампорово, Чепеларе

От полицията осведомят, че е открита самоличността на 48-годишния мъж и 41-годишната жена, които бяха открити мъртви в Ауди тази нощ в Пампорово.

Двамата са от Пловдив, живеели са на фамилни начала, мъжът е музикант, а дамата от два дни е работила като банков чиновник в курорта. В нейното тяло са открити три огнестрелни рани, а мъжът е умрял след единствен изстрел в главата.

Предполагаемото ликвидиране и самоубийство е осъществено с нелегално притежаван револвер, който е открит в скута на мъжа. Жената е издъхнала след два изстрела в гърдите и един в главата. Няма следи от оказана от нея опозиция. Данните от следствието на този стадий демонстрират, че мъжът е пътувал с колата от Пловдив за съдбовната среща с жена си в Пампорово.

Колата е открита късно нощес, спряла с включени габарити настрана от пътя Пампорово-Стойките. По случая се води досъдебно произвеждане.
ст. комисар Николай Димов, шеф ОДМВР-Смолян: Две лица - мъж на 48 години и жена на 41 години от Пловдив, които са живеели във фактическо общуване. Оръжието беше открито - револвер, нелегално притежаван. Недко Симов, зам. - областен прокурор: Всички вероятни версии са на дневен ред и не са отпаднали. Оформя се една водеща версия вследствие на осъществените първични следствени дейности и следите, които са открити, доказателствата, които са открити към този миг водеща е версията за ликвидиране и самоубийство. Обаче отново наблягам не изключваме версията за двойно ликвидиране.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР