„Убийствен влак“ с Брад Пит оглави българския бокс офис през

...
„Убийствен влак“ с Брад Пит оглави българския бокс офис през
Коментари Харесай

Box Office: Новият филм на Брад Пит събра най-много зрители у нас през уикенда

„ Убийствен трен “ с Брад Пит оглави българския бокс офис през миналия уикенд след премиерата си на огромен екран у нас, само че все пак самоуверено можем да заключим, че киносалоните остават полупразни из страната.

Филмът притегли едвам 10 422 фенове, от които бяха събрани 126 440 лева доходи, по данни на Националния кино център. Независимо от позитивното ревю, което дадохме на литературната акомодация, наподобява българите избираме морето и планината по това време на годината.

„ DC Лигата на супер-любимците “ се свлече до третото място след дебюта си преди седмица, с цел да може „ Миньоните 2 “ да останат на второ място и към този момент месец и половина да се радва на сериозен триумф в България. Жълтите човечета може и да доближат 2 млн. лева доходи, в случай че запазят интереса още най-малко две седмици.

Любопитно е завръщането на „ Бай Иван - Филмът “ и „ В сърцето на машината “ в челните позиции, тъй като двете български ленти още веднъж се появиха на повече екрани (36 и 21 екрана), с помощта на нова акция за разпространение на автокиното. Драмата на „ Силвърнойз Фрейм “ бе под №30 по гледаемост преди седмица, а в този момент е на 7-мо място.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР