Убивайте всеки идиот, който оказва съпротива при арест! С тези

...
Убивайте всеки идиот, който оказва съпротива при арест! С тези
Коментари Харесай

Филипинският президент пак скандализира! Нареди на пилицията: Убийте всеки идиот, който...

" Убивайте всеки глупак, който оказва опозиция при арест! " С тези думи филипинският президент Родриго Дутерте обърна към служители на реда, съобщи РИА Новости. Държавният глава на азиатската страна се срещна с пазители на реда.

" Вашият длъжностен дълг го изисква. Вие би трябвало да преодолеете съпротивата на индивида, който задържате. Ако той се съпротивлява и демонстрация принуждение, вие имате цялостното право да убивате тези идиоти ", уточни още той.

" Това е моята заповед ", безапелационен бе Дутерте. Пред служителите на реда водачът на тихоокеанската островна страна съобщи, че всички типове убийства без съд и присъда са противозаконни. Той подсети на служителите на реда тяхното обвързване да съблюдават закона. Дутерте пристигна на власт през май 2016 година

Той разгласи огромна война на опиатите и поради гибелта на към 6000 души президентът бе подложен на рецензии от Европейския съюз, Съединени американски щати и Организация на обединените нации. Филипинският президент отвърна на думите с аргумента, че Брюксел, Вашингтон и международната организация се намесват във вътрешните работи на суверенна страна.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР