Убитият в Слънчев бряг снощи е бил общ работник в

...
Убитият в Слънчев бряг снощи е бил общ работник в
Коментари Харесай

Закланият в Слънчев бряг бил общ работник

Убитият в Слънчев бряг нощес е бил общ служащ в курорта, а причинителят - негов сътрудник, довериха източници на " 24 часа ".

Кървавото закононарушение е станало към 20,30 ч. на 28 септември, на уличка зад ресторант " Джани " и постройките " Палм Резиденс " и " Кристал ", прецизираха от полицията.

Двамата мъже на 49 и 60 година пили дружно, само че се скарали и се сбили. В мелето по-младият извадил нож и намушкал в региона на гърдите сътрудника си.  Дошлият на място медицински екип единствено установил гибелта на 60-годишния мъж, родом от село Оризаре.  Убиецът избягал от мястото на престъплението, само че е арестуван покрай постройката на пожарната в Слънчев брат Запад. Той е от село Българово, престъпно проявен. Извършен е оглед на местопроизшествието, конфискуван е ножът, с който е осъществено намушкването.

Установени и разпитани за очевидци на случая. Извършени са голям брой процесуално-следствени дейности за документиране на действието. По случая е формирано досъдебно произвеждане, заяви представителят на ОД Министерство на вътрешните работи Бургас Цветелина Рандева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР