Убитият Пейо Пеев е бил жертва на домашно насилие, казват

...
Убитият Пейо Пеев е бил жертва на домашно насилие, казват
Коментари Харесай

Убитият от майка и дъщеря: Според близки мъжът е бил жертва на домашно насилие

Убитият Пейо Пеев е бил жертва на домашно принуждение, споделят негови близки. В основата на бруталното закононарушение е спор за бащинство, научи bTV. Като обвинени са привлечени Габриела Славова-Пеева и майка ѝ, която е някогашен консул в Тайланд.

„ Аз съм биологичният татко на второто ѝ дете “, сподели той

Екипът ни потърси Габриела в дома ѝ, където е под домакински арест. Една от версиите е, че взела участие в убийството на мъжа си поради спор за родителските права на двете си деца.

За бащинство на 4-месечно бебе претендира Велико Минков, който споделя, че до неотдавна бил сътрудник на арестуваната. В ефира на „ Тази заран “ той съобщи, че тя е заплашвала както него, по този начин и към този момент починалия си брачен партньор. Сключила брак с жертвата, който е татко на първото й 6-годишно дете преди няколко месеца.

Двама мъже са помогнали на дъщерята и майката, научи bTV

„ Той е неин легален брачен партньор от 3 седмици преди раждането. Една от аргументите да го направи е да вижда по-често своето дете, тъй като достъпът му е бил лимитират редовно “, сподели Велико Минков.
 
Така като татко на бебето е записан мъжът ѝ. Затова Велико Минков подава искане за тест за бащинство.

За бащинство върху второто дете в фамилията с изключение на починалия мъж претендирал и някогашен народен представител

„ Биологичните татковци би трябвало да бъдат тези, които са вписани в акта за раждане. Абсолютно съгласни сме били за всичко “, сподели Минков.

Близки на жертвата описват, че „ той е бил жертва на систематичен тормоз от страна на жена си и тъща си “. 

Адвокат на майката и дъщерята дефинира изказванията като погрешни. 

„ Аз съм биологичният татко на второто ѝ дете “, сподели той

Мъжете рядко признават, че са жертви на домашно принуждение, споделят специалисти.

„ Ако една жена отиде и каже в полицията удариха ме.. то мигновено се издава ограничаваща заповед против мъжа, а противоположното не е годно “, споделя Слави Несторов от фондация „ Споделено родителство “.
 
При разногласия за бащинство процедурата приблизително лишава сред 1 и 7 години, споделят още специалистите. А двете деца на обвинената сега са настанени при родственици, научи импровизирано bTV.

Габриела Славова-Пеева работи в община Бургас, само че от година е в майчинство. От „ Продължаваме промяната “ прецизират за bTV, че Славова е измежду учредителите на придвижването, само че в никакъв случай не е била техен член.

Майка ѝ е дълготраен чиновник във външното министерство и някогашен консул в Тайланд. Тя остава арестувана.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР