Убитият пастир в село Антон е бил добре познат на

...
Убитият пастир в село Антон е бил добре познат на
Коментари Харесай

Убитият пастир от село Антон бил познайник на полицията, лежал е в затвора

Убитият овчар в село Антон е бил добре прочут на полицията. Преди да се реалокира да работи за двамата крупни арендатори, упрекнати за жестокото ликвидиране, Иван Доганов е живял в Копривщица. Младият овчар е лежал и в пандиза поради нарушение на наложена пробация.

Убитият овчар Иван Доганов се оказва добре прочут и в Копривщица, споделя секретарят на общината Николай Карагьозов. Младият мъж е работил в локална плантация и постоянно се е случвало да има работа с полицията.

Да, като хулигански прояви може да се заключи. Разбиване на хладилна витрина, примерно да си вземат цигари и алкохол. Документи от коли, касетофони. Общо взето такива истории, сподели Николай Карагьозов, секретар на община Копривщица.
Освен секретар на общината Николай Карагьозов е и член на пробационния съвет в Пирдоп и дава отговор за осъществяването на ограниченията наложени по отношение на лицата на пробация.

По думите му убитият овчар е осъждан няколко пъти за обири. За несъблюдение на пробационни ограничения Иван Доганов е лежал и няколко месеца в пандиза. При една от кражбите в Копривщица взел за съизвършител невръстен овчар, с който работели дружно в локална плантация.

Под негово въздействие беше забъркан и той в историята с разбиването на хладилна витрина, само че има неоправдателни присъди и за двамата, сподели Николай Карагьозов, секретар на община Копривщица.
Въпреки дребните обири локалните хора описват, че в никакъв случай не е имало съществени проблеми с младия овчар.

Почерненото семейство на убития овчар също живее в Копривщица. Братът на Иван споделя, че преди да се стигне до жестокия побой не е споделял за закани от страна на братята Петрови, упрекнати за жестокото закононарушение.

Според прокуратурата водещ претекст за убийството е кражба на животни на стойност към 50 000 лева Двамата братя Петрови, които са крупни арендатори в района, остават в ареста, откакто съдът им наложи най-тежката мярка за неотклонение, а точно " задържане под стража ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР