Убитият македонец отишъл с детето в гората за секс, накрая

...
Убитият македонец отишъл с детето в гората за секс, накрая
Коментари Харесай

НОВА ИНФОРМАЦИЯ: Убитият македонец в „Слънчев град“ отишъл с детето в гората за секс

Убитият македонец отишъл с детето в гората за секс, най-после се оказа погубен и ограбен - български институции с детайлности

Намерение за сексуален акт е в основата на убийството на 50-годишния македонец Игор Н. на Слънчев бряг. От полицията в Бургас и наблюдаващият прокурор Иван Кирков оповестиха детайлности за тежкото закононарушение, осъществено от 14-годишния Михаил.

Вероятно убийството е станало в събота, а за изгубването на Игор е алармирал във вторник сутринта неговият племенник, с който са идвали дружно на работа през летния сезон.

„ Същия ден му беше оповестено търсене. Полицията почнала дейности, разпитали очевидци, изгледали запис от видеокамерите, от които станало ясно, че Игор се разхождал с малолетен. Криминалистите незабавно открили, че става дума за 14-годишния Михаил Н. Откарали го в районно управление (на МВР) Несебър за разпит и до момента в който разговаряли с него, получили известие за открит мъртвец. Веднага е образувана група, правят се процесуално-следствени дейности за определяне съпричастността на малолетния. В хода на тези дейности е открито, че той е причинителят “, сподели висш комисар Каложан Калоджанов.

Жертвата и килърът не са се познавали преди съдбовния ден. След това са си уговорили сексуален контакт. Отищли са в гората. Още с идването почнал спор. Игор се ядосал, дръпнал го, в този миг малолетният взел дървен прът и почнал да удря по главата 50-годишния македонец. Убил го с няколко удара, след което му взел парите - 1800 лв.. Той пазарувал с тях на Слънчев бряг, изясни шефът на ОДМВР Бургас. Липсва и телефонът на жертвата, който към момента не е открит.

Малкият Михаил е престъпно проявен, против него се водят и други досъдебни производства - за обир и кражба. Не е известно дали посещава учебно заведение. Той е от семейство с невисок обществен статус.

Прокурорът Иван Кирков изясни, че поради възрастта на момчето оптималната присъда, която може да получи, е до 5 години затвор. Ако обаче обвиняването бъде преквалифицирано, присъдата може да бъде и по-висока, сподели прокурор Кирков.

Македонският жител Игор дошъл на Слънчев бряг два дни преди убийството. Работил за български предприемач - през летния сезон тук, а през зимата - в Банско.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР