Убитият мъж в Търговище и извършителят на престъплението са били

...
Убитият мъж в Търговище и извършителят на престъплението са били
Коментари Харесай

Шефът на ГДНП: Убитият в Търговище мъж и извършителят на престъплението са криминално проявени

Убитият мъж в Търговище и причинителят на закононарушението са били престъпно проявени. " Убитият е имал обвинявания за разпространяване на опиати и телесни повреди. А причинителят за осъществяване на обири, има криминалистическа регистрация ", съобщи пред Атанас Илков, ГД " Национална полиция ". 

" В хода на следствието беше открито, че той е имал близки връзки с негов другар. Имали са общи тематики и най-много ги е свързвала тяхната благосклонност към оръжието. Първоначалната ни версия беше, че може да имат неуредени финансови връзки сред тях. В следствие се оказа, че там където намерихме тялото, в същия ден двамата са стреляли с противозаконните си оръжия. При боравенето с причинителя е създал несъзнателен изстрел, прострелял е убития и той е умрял на място ", добави шефът на ГДНП. Той добави, че килърът е арестуван. 

По случая с грубо унизеното дете в Пловдив Илков уточни, че към момента информацията е нищожна. Но съобщи, че сътрудниците му в Стара Загора не са реагирали вярно при задържането на Пламен Пенев. Припомняме, че той умря след гонка с полицията. 



" Не мога да кажа, че служителите на реда са реагирали вярно, тъй като видяхме, че има пропуски в тяхната работа. До един миг изпълняваха отговорностите си в вярната посока, след това като че ли адреналина взе превес и се стигна до този нежелан край ", уточни той. 

По неговите думи боди камерите ще станат наложителни. " Техният брой е стеснен, имаме налични 4 000 броя, с тези, които сме закупили напълно скоро. Планира се да бъдат закупени още 16 000 - 17 000 камери ", разясни той. 

Сагата с излъганият мъж, за който NOVA описа в рубриката " По следите " с Вероника Димитрова, стартира от 2022 година и завършва към средата на 2023 година, твърди основният комисар. " Извършени са две инспекции и са докладвани в софийска районна прокуратура ", разясни Илков. 

Повече гледайте във видеото.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР