Убитият Георги Малаков в центъра на Пловдив е посягал на

...
Убитият Георги Малаков в центъра на Пловдив е посягал на
Коментари Харесай

Убитият в центъра на Пловдив Георги посягал на синовете си

Убитият Георги Малаков в центъра на Пловдив е посягал на синовете си, до момента в който били деца. Жертвата е имал и втори наследник, който не живеел в жилището на улица „ Кавала”, където се разигра кървавата драма, написа TrafficNews.

87-годишният Георги Малаков бе открит в безпомощно положение в дома му, а по-късно умира от раните си. Инцидентът стана преди два дни, а посоченият за палач – арестуван. Георги и Антон са живеели сами на третия етаж в постройка в центъра на Пловдив.

Малаков – старши е татко на двама сина. По-големият – Антон живеел с Георги, защото страдал от шизофрения. Вторият наследник обаче от години не подържал връзка с брат си и татко си. Медията ни научи, че преди години, когато мъжете са били още деца, Малаков – старши е налагал принуждение върху тях.

Антон Малаков към този момент е в профилирано лечебно заведение. След убийството той е бил несъответстващ и некомуникативен. Открит е с окървавени облекла, които го издали. Мъжът не проронил и дума за какво е нападнал татко си.

По време на конвоя му не е буйствал, както и след настаняването си в Центъра за психологично здраве.

Разследването по случая продължава. Назначени са съдебномедицински и психиатрична експертизи, ще се открива и настоящото психическо положение на Антон Малаков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР