Убитата собственичка на верига аптеки в Русе е била първо

...
Убитата собственичка на верига аптеки в Русе е била първо
Коментари Харесай

ШОКИРАЩИ РАЗКРИТИЯ: Убитата аптекарка в Русе първо е била удушена, после са я нарязали на парчета

Убитата собственичка на верига аптеки в Русе е била първо удушена, а по-късно тялото ѝ е разчленено на части, оповестиха на брифинг от Окръжната прокуратура, предава бТВ.

Тя е убита на 11 януари покрай река Русенски Лом, а частите от тялото са скрити в обитаемо място наоколо до града – на към 30 км. Сигналът за изгубването ѝ е подаден на 14 януари от нейните близки.

Двамата похитители са възнамерявали дълго грабежа, като са я следили повече от месец.

" Установили са навиците от всекидневието ѝ и са разбрали, че има процедура да носи в себе си огромна сума пари. Излязла е от една от аптеките, която стопанисва, и е носела 20 000 лв.. Тръгнала е към публичен паркинг, когато е била похитена ", обясниха още от прокуратурата.
свързани новини37810преди 15 часа90036преди 13 часа
Жената се е насочила към автомобила си покрай постройката на Национална агенция за приходите, там е пресрещната от причинителите. Единият от нападателите е бил облечен в униформа със знаци на полицията. Представил се е като чиновник на полицията и е изискал персоналната карта на жертвата, с цел да извърши мнима инспекция.

След това е влезнал в нейния автомобил и е определял посоката на придвижване. Другият причинител се е движил след тях с друга кола. По време на придвижването на жертвата са сложени белезници. По-късно, покрай мястото, тя е преместена в другата кола и са се отправили към дома й, тъй като похитителите разбрали, че там се съхраняват още пари.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР