Убитата ИТ специалистка Алена Щерк е подавала сигнали срещу бившия

...
Убитата ИТ специалистка Алена Щерк е подавала сигнали срещу бившия
Коментари Харесай

СДВР: Алена Щерк е подавала три сигнала срещу Спига

Убитата ИТ специалистка Алена Щерк е подавала сигнали против някогашния си другар в полицията, оповестяват от Столична дирекция на вътрешните работи.

Регистрирани са три сигнала:

На 2 февруари 2022 година в Трето районно управление (на МВР) е получен сигнал по телефона от 47-годишна жена, която обяснила, че е притеснявана от някогашния си другар. Адресът е посетен от полицейски патрул. Мъжът е предизвестен. Потърпевшата е поканена да подаде тъжба в районното ръководство, което не се е случило.

На 11 февруари 2022 година на тел. 112 е получено известие от 47-годишна жена за скандал сред нея и някогашния й другар. Сигналът е ориентиран към Шесто районно управление (на МВР). При визитата на адреса от екип на районното ръководство мъжът не е открит, не са открити данни за физическо принуждение. Жената още веднъж е поканена да подаден заявителски материал, само че тя не се е явила в районно управление (на МВР).

На 11 април 2022 година в Седмо районно управление (на МВР) Алена Щерк декларира, че някогашният й другар не е върнал в избрания период персоналния й автомобил, който тя непринудено му е дала да употребява. По случая е формирана кореспонденция и материалите са изпратени в прокуратурата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР