Ubisoft въведе в играта си Rainbow Six Siege нова система,

...
Ubisoft въведе в играта си Rainbow Six Siege нова система,
Коментари Харесай

Rainbow Six Siege вече мигновено банва играчи за непозволени съобщения в чата

Ubisoft вкара в играта си Rainbow Six Siege нова система, част от проекта ѝ „мениджмънт против токсичността“. Тя е ориентирана против геймъри, употребяващи недодялан език в интегрирания текстов чат.
Компанията говореше за този проект още през април, адресирайки потребителите, които нарушават кода на държание и употребяват думи, съдържащи „нелегално, рисково, заплашващо други играчи, вулгарно, сексистко… етически нежелателно съдържание“ в своите известия. С помощта на изцяло автоматизираните механизми в този момент всеки подобен геймър ще бъде блокиран от играта неотложно.

Изглежда Ubisoft стартира да изпитва системата още през почивните дни, когато мнозина играчи се оплакаха, че ненадейно са изхвърлени от Rainbow Six Siege . След като един от тях насочи недоволството си в Twitter, от акаунта на играта му дадоха отговор: „Борбата против токсичността и поддържането на игралната конюнктура в Rainbow Six Siege чиста са действителни и значими проблеми, които се нуждаят от решаване„.

Системата класира дейностите на играчите по сложен метод. Първото нарушение на кода на държание води до 27 минути спрян достъп до цялата Rainbow Six Siege. Втора отправена засегнатост ви блокира за два часа. След третата се праща документи за държанието ви на отговорник, който стартира следствие. Ubisoft акцентира, че според от равнището на неучтивост може потребителят да бъде блокиран за два, пет или 15 дни. Възможно е даже да се пристъпи към непрекъсната възбрана на достъп.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР