Ubisoft се ражда на особено внимание по време на Е3

...
Ubisoft се ражда на особено внимание по време на Е3
Коментари Харесай

Ubisoft разкри своя абонаментна услуга

Ubisoft се ражда на изключително внимание по време на Е3 2019. Интересът към студиото по време на експото не е инцидентен. И въпреки и да не видяхме по този начин дълго чаканата информация за идната им пиратска игра Skull&Bones, видяхме фрагменти и научихме повече за това, което следва за The Division 2, For Honor, за нови заглавия от света на Watch Dogs, Rainbow Six Siege, новата игра Gods & Monsters и други Заедно с тях пристигна и анонса за новата абонаментна услуга на Ubi – Uplay Plus. Точно по този начин, Ubisoft навлизат на полето на абонаментните услуги – тъкмо, както към този момент го направиха Microsoft и Sony – със свое лично предложение.

Абонаментът за Uplay Plus ще е $14.99 на месец и ще ви даде достъпа до голям (над 100 игри) азбучник, като за прилагане ще са налични освен игрите, само че и допълненията към тях, експанжъните, премиумните добавки и всичко излизало за тях. И сходно на Xbox Games Pass, като клиент на услугата, ще получите достъп освен до архивния азбучник на компанията, само че и до нови заглавия, като Watch Dogs Legion, Ghost Recon Breakpoint и други

Официалната премиера на Uplay Plus е при започване на есента – на 03.09, само че в случай че се регистрирате тук, може да сте късметлия и да получите късмет да изпробвате услугата гратис от 3.09 до 30.09. Това може да стане, в случай че се регистрирате на посочения уебсайт до 15.08. Любопитно звучи разкритието, че Uplay Plus ще бъде наличен и посредством Гугъл Stadia, платформата на Гугъл за гейм стрийминг – следващо удостоверение за положителното партньорство сред Гугъл и Ubisoft.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР