Ubisoft съобщи, че Star Trek: Bridge Crew, неговия VR гейминг

...
Ubisoft съобщи, че Star Trek: Bridge Crew, неговия VR гейминг
Коментари Харесай

VR играта Star Trek с Next Generation експанжън през юли за PC и PS4

Ubisoft заяви, че Star Trek: Bridge Crew, неговия VR гейминг римейк на класическото научно-фантастично телевизионно шоу ще получи своята агресия и за поредицата The Next Generation за PlayStation 4 и PC по-късно тази година.
Експанжънът носи със себе си няколко новости. Нова роля “оперативен офицер ” ще размени съществуващата позиция на инженера, като други членове на екипажа ще могат да играят като капитан, хелм и тактически офицер. Оперативният офицер е виновен за ръководството на екипажа, а Ubisoft изяснява, че “тези, които избират ролята, би трябвало да възнамеряват напред и да назначат верните екипи на всяко място на кораба, защото всяка позиция е от решаващо значение за триумфа на разнообразните задачи и сигурността на екипажа ”.

Наред с новата роля са обогатени и съществуващите в играта режими, основани за сингъл и ко-оп игри, посредством въвеждането на повече задачи.

Режимът „ Patrole ” разрешава на играчите да се движат свободно в галактическото пространство, да реализират разнообразни цели и да се борят със инцидентни съперници, до момента в който режимът “Resistance ” изправя екипажа против всемогъщия им зложелател Борг.

“Искахме да създадем нещо, което да съобщи възприятието за галактически, екзистенциален смут, който Борг носи, когато се изправите лице в лице с него. Накратко, желаех да изплаша хора“, споделя дизайнерът Хънтър Джейнс.

Star Trek: Bridge Crew – The Next Generation ще бъде налична от 21 юли с PSVR, Vive и Oculus Rift – а от декември ще работи и без VR.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР