Ubisoft публикуваха ново видео към The Division 2, с което

...
Ubisoft публикуваха ново видео към The Division 2, с което
Коментари Харесай

Излезе ново видео към The Division 2

Ubisoft разгласиха ново видео към The Division 2, с което ви среща с главната история в новата игра от поредицата.

Както знаете, вместо в Ню Йорк, идната част на играта ще се трансферира в столицата на Съединени американски щати Вашингтон. Вие и другите от специфичното звено ще би трябвало да се справяте с голям брой противников фракции, които всяват безпорядък по улиците на града и заплашват да потопят в кръв оживялата след вирусната офанзива страна.

Вече са известни значително детайлности към играта, като размера на картата и това, че студиото отделя същото усърдие при отразяване града, както в The Division. Специален акцент ще бъде подложен над историята и взаимоотношението с NPC-тата и по какъв начин се отнасяте с тях. Търсенето и намирането на запаси ще играе основно значение в един отпаднал от епидемията и междуособиците свят. В края на предходната година разбрахме повече и за една от главните противников фракции – „ Истинските синове “ – група, която се отделила специфичните елементи и предвождани от военачалник Риджуей – безмилостна и опитна в бойните акции формация, тръгнала по собствен път да въдворява ред по този начин, както те го схващат – с принуждение.

Знаем също по този начин, е сходно и на други ААА игри в последно време, The Division ще пренебрегне Steam за сметка на своя личен цифров магазин и този на Epic.

Освен новото видео към играта, Ubi направи и значим анонс. Той визира частната бета на играта, която ще стартира на седми идващия месец. Тя е предопределена за създалите предварителна поръчка на играта.

The Division 2 излиза публично за конзоли и PC на 15.03.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР