Ubisoft публикува януарското обновление за Assassin’s Creed Odyssey, поднасяйки на

...
Ubisoft публикува януарското обновление за Assassin’s Creed Odyssey, поднасяйки на
Коментари Харесай

Ubisoft публикува януарското обновление за Assassin's Creed Odyssey

Ubisoft разгласява януарското обновяване за Assassin’s Creed Odyssey, поднасяйки на общността на играта огромен пакет със наличие и нови характерности, както за притежателите на сезонния пропуск, по този начин и гратис.

По отношение на последното, студиото прибавя нови епизоди от The Lost Tales of Greece. Първият от тях, Daughters of Lalaia е към този момент оповестен, до момента в който Poet’s Legacy се чака да по-късно този месец. Тук ще се срещнете с една много спорна поетеса и ще получите достъп до нови куестове и премеждие. Очакват ви и новите циклопи – Arges – най-опасните митологични създания в играта до момента. Множество нови козметични допълнения, както и оръжия също биват добавени, само че изключително значимо попълнение ще са Mercenary Tiers, които прибавят часове наличие, през което да минавате в опит да се изкачите в класирането. А посредством Enemy Level Scaling ще може да прецизирате комфортно компликацията на играта, тъй че да изпитате най-голямо наслаждение от геймплея ѝ.

Що се отнася до сезонния пропуск, притежателите му ще получат втория епизод на The Legacy of the First Blade – Shadow Heritage, в който за следващ път се изправяте против Ордена на Древните и ужасяващ нов зложелател – Tempest. Shadow Heritage ще наличен от 15-ти, само че с цел да го стартирате ще е нужно да сте приключили първия епизод, Hunted, и да сте достигнали най-малко до равнище 28.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР