Ubisoft проведоха ежегодното си представяне на бъдещите си заглавия Forward

...
Ubisoft проведоха ежегодното си представяне на бъдещите си заглавия Forward
Коментари Харесай

Avatar: Frontiers of Pandora излиза още тази година

Ubisoft организираха годишното си показване на бъдещите си заглавия Forward 2023. Една от непредвидените вести, пристигнали от събитието е, че Avatar: Frontiers of Pandora излиза още тази година. Играта ще направи премиерата си за Windows (чрез Ubisoft Connect) PS5, Xbox Series X|S и за Amazon Luna на седми декември.

Разработвана от Massive Entertainment, компанията на Джеймс Камерън Lightsroom Entertainment и Disney, Avatar: Frontiers of Pandora ви слага в ролята на На’ви, който се разсънва на Пандора години, откакто е би похитен като дете и отгледан от човешката военна корпорация RDA. „ А в този момент, чужденец в родната си страна, вие би трябвало да се борите със завръщането на RDA и опасността, която те съставляват за Пандора, до момента в който се пробвате да запазите наследството си и да научите какво е да си На’ви “, гласи част от анонса към играта.

Видеото показва и геймплей моменти, от които излиза наяве, че вероятността на камерата ще е от първо лице, а света на Пандора – извънредно разнороден и пъстър. Avatar: Frontiers of Pandora ще ви предложи опцията за цялостна персонализация на персонажа ви с вид на тялото, глас и цвят на тялото.

По отношение на оръжията ще получите достъп, както до човешки оръжия, по този начин и до присъщи за племето. Ще може също по този начин да създавате свои лични оръжия, в случай че имате достъп до нужните запаси. Колкото повече отстъпват RDA, толкоз повече територия и природа ще се самолекува.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР