Ubisoft променят курса на излизане на Assassin’s Creed сериите, като

...
Ubisoft променят курса на излизане на Assassin’s Creed сериите, като
Коментари Харесай

Ubisoft ориентира Assassin’s Creed сериите към двугодишен цикъл на издаване

Ubisoft трансформират курса на излизане на Assassin’s Creed сериите, като през тази година акцент ще е доставянето на нови характерности и наличие към Origins, а не подготовка на идващото премеждие на асасина.

Слухове за смяна в тактиката на студио във връзка с поредицата се завъртяха в общественото пространство още през 2016. Още през февруари предходната година, Ив Гийемо съобщи, че студиото не търси за самоцел да се връща към годишния цикъл на издаване на сериите. По време на чуването за финансовото показване на компанията за последния регистриран финансов интервал, той съобщи, че компанията се концентрира над обогатяването на света на Origins. Това би трябвало да значи, че слухът за входа на сериите в Китай, като последваща игра от сериите още тази година, евентуално не е правилен, въпреки че ще би трябвало да изчакаме и забележим.

Следващите допълнения към Origins,които следва да излязат са просветителното Discovery Tour, който излиза идната седмица и The Curse of the Pharaohs при започване на март.

Що се отнася до идващите огромни игри на студиото, то това са Far Cry 5, чиито дебют е в края на идващия месец, The Crew 2, която ще се появи към края на тази или началото на идната година и неназован план, който следва да излезе през 2019.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР