Ubisoft обявиха през тази седмица, че започват работа по нов

...
Ubisoft обявиха през тази седмица, че започват работа по нов
Коментари Харесай

Ubisoft разработва нов Splinter Cell

Ubisoft оповестиха през тази седмица, че стартират работа по нов Splinter Cell. Става дума по-точно за модифицирана версия на оригинала, която ще бъде основана благодарение на последната версия на Frostbite енджина на студиото – същата, с която към този момент се работи по две от бъдещите хитови заглавия на компанията: Avatar: Frontiers of Pandora и играта от света на „Междузвездни войни“. Работата по Avatar: Frontiers of Pandora е предоставена на Ubisoft Toronto, основатели на истинския Watch Dogs и по-важното – на Tom Clancy’s Splinter Cell: Blacklist.

Както изяснява и за уеб страницата на Ubisoft продуцентът на играта Мат Уест, новият се построява от нулата. И до момента в който задачата е да бъде показана играта за новото равнище на технологиите, то в основата си, доста детайли от оригинала, появил се преди 13 години, като линейността на играта ще бъдат непокътнати. Заедно с това, и тук акцентът ще бъде подложен над стелт механиките и значимостта на планирането, които се явяват толкоз значими в оригинала.

„Ние знаем, че огромна виновност за виновност за любовта към Splinter Cell е безупречното обмисляне, осъществяването и удовлетворението, което чувстваш, когато започнеш игра и се оправиш с безусловно всяка обстановка. Да видиш съвършено осъществявания си проект в края, когато преминаваш около заплахите без да събудиш никакво съмнение – това е огромна част от прекарването, обвързвано със Splinter Cell, и ние желаеме да сте сигурни, че знаем това“, Крис Оти, креативен шеф на новата игра. Уест обобщава и главната цел на екипа и сътрудниците му:

„Има си неща, които просто би трябвало да бъдат преправени от начало, с цел да са в крачка с модерното геймплей преживяване. Но дружно това, ние се питаме какво е нужно да създадем, с цел да запазим възприятието на ранния Splinter Cell? Ние ще слеем разграничителната линия сред духа на остарялото с удобството на новото, тъй че да може да въодушевим и изненадаме новите играчи, само че също по този начин ще се уверим, че когато хората, които са играли оригинала заловен контролера, те ще си отдъхнат с облекчение, заявявайки: „Оф, схванали са го“.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР