Ubisoft обявиха, че третото и последно DLC за Far Cry

...
Ubisoft обявиха, че третото и последно DLC за Far Cry
Коментари Харесай

Стана ясна датата на излизане на последното DLC за Far Cry 6

Ubisoft оповестиха, че третото и последно DLC за Far Cry 6, Joseph: Collapse, ще излезе с месец по-рано от плануваното – вместо през март, то ще излезе на следващия ден, на осми февруари.

Допълнението към играта е включено в сезонния пропуск на играта и ще съставлява роуглайт, който се концентрира над злодея от Far Cry 5 Джоузеф и това, което се случва в покварения му разум. Joseph: Collapse още веднъж прибавя задоволително титли, които да съберете. В случая те ще са 10 и с цел да ги получите всичките ще е нужно да пребродите картата на допълнението от край до край. Самото то ще ви показа една по-млада версия на Джоузеф, която ще ви покаже по какъв начин той се е трансформирал в своя пъклен персонаж.

Джошуа Дъкуърт от Gamerant допуска, че допълнението евентуално ще завърши света на FC6 с някакво огромно разобличаване – сходно на последните две DLC-та за играта, като това разобличаване може да визира самия свят на Far Cry, като цяло.

„От разкриването на персонаж, който към момента е жив до нуклеарните опция, DLC пакета, отдаден на Джоузеф Сийд наследява една към този момент така и така богата история на секрети финали. Вземайки поради това, освен че е разумно краят на Joseph Seed: Collapse да ексалира и да очертае някакви дълбоки връзки сред обособените игри в поредицата, само че и да вкара дейностите на Джоузеф Сийд и „Колапса“в по-общата рамка на света на Far Cry, като цяло“, той.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР