Ubisoft обичат празниците и с удоволствие правят какви ли не

...
Ubisoft обичат празниците и с удоволствие правят какви ли не
Коментари Харесай

Ubisoft даде старта на голямата си зимна разпродажба

Ubisoft обичат празниците и на драго сърце вършат какви ли не дарове на своите фенове. Ако не сте съумели да се сдобиете с някоя от игрите на студиото от есенната ликвидация или от тази, отдадена на Черния петък, то може да компенсирате този пропуск, включвайки се в преди малко обявената Зимна ликвидация, на която Ubi даде старта през вчерашния ден. Тя ще продължи до първия ден на новата година, а в случай че желаете да се възползвате от даже по-голямо понижение – с 20 спомагателни %, може до на следващия ден да употребявате специфичния код EXTRA 20.

Подобно на предходни разпродажби, тук ще намерите общо взето всяка една огромна или по-малка игра на студиото – от последните настоящи издания до архивния азбучник с обичани игри, сезонните пропуски и обособените допълнения, издавани за тези игри, другите им издания и още доста дарове.

Без подозрение, почитателите на качествените рейсъри ще са заинтересувани от Gold изданието на излязлия през лятото на предходната година The Crew 2. Намалено с цели 75%, това особено издание ще ви даде с изключение на главната игра, цялостният ѝ сезонен пропуск, както и три мощни возила в специфичен пакет, който включва „ монстър “ камион, голям необитаем странник, типичен витлов аероплан, с който да порите небесата над всички други, както и специфични костюми за вашия воин.

Друго настоящо издание, което получава голямо понижение е Anno 1800 Gold изданието, който дружно със самата игра ви носи сезонния пропуск и специфичния DLC AI воин с името The Anarchist. Впуснете се в основаването на своята лична империя с това предложение, което идва с отстъпка на цената си от 55%.

Друго предложение тук, което може да разсъни апетита на всеки геймър е Ultimate изданието на новия The Division. Ако сте посетили Ню Йорк с предходната игра и желаете да влезете в една крайна борба в американската столица Вашингтон, ще може да се възползвате от голямата отстъпка на този специфичен пакет, приближаващ на цена от едвам €24.00 вместо общоприетата му цена от €119.99. С него получавате достъпа до истинската игра до сезонния пропуск на The Division 2 (включващ осем секретни назначения, три нови специализации и други изненади), както и три специфични пакета.

За всички почитатели на Far Cry поредицата има чудесни оферти също, които включват, както самите игри, независимите им допълнения и сезонни пропуски, по този начин и специфични оферти, сплотяващи няколко емблематични заглавия от сериите в едно.

И несъмнено ще може да се сдобиете с всеки един Assasin’s Creed излизъл до момента, в това число и последната игра от сериите, Odyssey, която продължава да печели благосклонностите, както на медиите, по този начин и на геймърите.

Всички оферти може да видите тук.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР