Ubisoft наскоро анонсираха следващото допълнение към Rainbow Six Siege, Shifting

...
Ubisoft наскоро анонсираха следващото допълнение към Rainbow Six Siege, Shifting
Коментари Харесай

Ubisoft анонсира безплатен уикенд за Rainbow Six Siege

Ubisoft неотдавна анонсираха идващото допълнение към Rainbow Six Siege, Shifting Tides. То сервира на играещите двамата нови оператора – Кали и Уамай, от индийските и кенийските специфични сили, надлежно. Заедно с тях идва и модифицирана версия на картата Theme Park, която ще е безвъзмездна за всички. Но това не е единственото гратис нещо, което Ubi анонсира тези дни.

Подобно и на други случаи, в които студиото разкрива ново допълнение към Rainbow Six Siege, Ubisoft анонсира и безвъзмезден уикенд за конзоли и PC. Той ще се организира сред 21-ви и 24-ти, като по време на този интервал играта в другите ѝ издания получава понижение до 70%. Ако по време на безплатния уикенд решите да си я закупите, то напредъка, който сте постигнали, ще се придвижи в копието на Rainbow Six Siege, което сте закупили.



Предложението за безплатния интервал на игра съответствува със специфичното събитие, което Ubisoft оповестиха по-рано тази година. Става дума за Money Heist и както евентуално се досещате, това ще е крос-медийнно събитие, съчетаващо детайли от известните телевизионни серии със света на Rainbow Six Siege. С него ще бъдете отведени към карта, представяща ви банка, в която ще би трябвало да спасите пленник, облечен в емблематичния за сериите жанр. Очаква се да бъдат добавени нови специфични пакети за Виджил и Хибана, които ще може да задържите за непрекъснато за няколко R6 заема от магазина на играта.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР