Ubisoft Montreal разкриха премиерната дата на следващото голямо допълнение за

...
Ubisoft Montreal разкриха премиерната дата на следващото голямо допълнение за
Коментари Харесай

Far Cry 6: Lost Between Worlds излиза в началото на декември

Ubisoft Montreal разкриха премиерната дата на идващото огромно допълнение за Far Cry 6 – Lost Between Worlds. То излиза на шести декември и ще се продава на цена от €19.99, като ще е включено и в Game of the Year изданието на играта.

Lost Between Worlds стартира с това, че Дани Рохас се натъква на мистериозна същина с името Fai и стреля по нея, което отпраща и двамата в друго измерение. В резултат на това, на нея ѝ се постанова да минава през невероятни пространства, наречени „ разриви “. В тях тя ще среща разнообразни провокации, а задачата ще е да се научи да ръководи разривите и в последна сметка да се завърне в своето си измерение. Общо 15 на брой ще са въпросните пространства, като всяко от тях ще предлага няколко разнообразни вероятни решения за прекосяването му с разнородни среди – от подводно пространство до носеща се във въздуха цитадела, изясняват Ubisoft.

Преди появяването на Lost Between Worlds към този момент излезе шестото обновяване за FC, което включва разнообразни усъвършенствания и оптимизации за базовата игра. Една от новите характерности тук е New Game+, който ви разрешава старта на ново преиграване с към този момент съществуваща непокътната игра с избор на компликацията и непокътнати добитите от вас оръжия, екипировка, транспортни средства и други Заедно с това, тези, които обичат да видят и свършат всичко допустимо в една игра идва Completionist Aid характерността, която следи напредъка ви във всеки от районите и другите аспекти на играта – от събраните предмети до % на комплектност.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР